Ebru Şallı: Kadınlar Daha Çok Aldatıyor - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı: Kadınlar Daha Çok Aldatıyor

Ebru Şallı: Kadınlar Daha Çok Aldatıyor

Bir magazin programına konuk olan ünlü manken, ikili ilişkiler hakkında, "Kadınlar daha çok aldatıyor ve belli etmiyor" dedi.

11.08.2015 09:41  Güncelleme: 09:49

Aldatmanın yaşandığı bir ilişkiden hayır gelmeyeceğini söyleyen Ebru Şallı, "Kadınlar daha çok aldatıyor ve belli etmiyor" dedi.

"O İLİŞKİDEN HAYIR BEKLENMEZ"

Ebru Şallı, Uçankuş TV'de ekrana gelen ve Oğulcan Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Kuş Bakışı' programına konuk oldu. Şallı, "Aldatmayı affeder misin?" sorusuna, "Büyük laflar etmem ama o ilişkiden hayır beklenmez. Aldatmak kişinin kendini aldatmasıdır. Erkek aldatınca çapkın oluyor ama kadınlarda aldatma daha çok bence... Erkek belli ediyor, kadın etmiyor" yanıtını verdi.

"ÖNEMLİ OLAN AŞK"

İki yıldır Sinan Akçıl'la beraber olan Şallı evlilikle ilgili, "Benim için aşk önemli. İlla evleneyim ya da evlenmeyeyim düşüncesinde değilim" şeklinde konuştu. Sevgilisi Sinan Akçıl'ın romantik bir erkek olmadığını söyleyen sunucu, " Türkiye'nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Orası hayal dünyası. Saygılı bir kişiliği var ama hiç romantik değil" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Ebru Şallı: Kadınlar Daha Çok Aldatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Berna: Valla ebru demek sende aynısını yapıyosunkı konusuyorsun 9 2 Yanıtla
  • Zeynep: Kişi kendinden bilir işi. Sen aldatıyorsun heralde rezil kadın. Sen nasıl bir çevrede yaşıyor, nasıl kadınlarla tanışıyor ve takılıyorsun acaba? Benim çevremdeki kadınlar namuslu şerefli evlerine eşlerine bağlı insan gibi kadınlar yani. Sen kendi adına konuşacaksın ve o koca ağzını toplayacaksın. Dolgu ve botokstan kapatabilirsen tabi. 7 2 Yanıtla
  • Beren: Senin gibi mi 0 0 Yanıtla

Advertisement