Ebubekir Çelebi'nin Ailesinin Tek Umudu Telefon Kayıtları - Son Dakika
Yerel

Ebubekir Çelebi'nin Ailesinin Tek Umudu Telefon Kayıtları

Ebubekir Çelebi\'nin Ailesinin Tek Umudu Telefon Kayıtları

Kayseri’de yaklaşık iki yıl önce meydana gelen olayda, aracı Kızılırmak nehrine düşmüş şekilde bulunan ancak kendisi bulunamayan Ebubekir Çelebi’nin ailesi, telefon kayıtlarının incelendiği takdirde bir gelişme kaydedilebileceği düşüncesinde.

02.03.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de yaklaşık iki yıl önce meydana gelen olayda, aracı Kızılırmak nehrine düşmüş şekilde bulunan ancak kendisi bulunamayan Ebubekir Çelebi'nin ailesi, telefon kayıtlarının incelendiği takdirde bir gelişme kaydedilebileceği düşüncesinde.

Yaklaşık iki yıl önce Yemliha Mahallesi'nde gece 01.30 sıralarında meydana gelen olayda 50 yaşındaki Ebubekir Çelebi'nin kullandığı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek Kızılırmak nehrine uçmuştu. Ancak kazada Ebubekir Çelebi bulunamamıştı.

Kazadan sonra Ebubekir Çelebi'yi arama çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ailesi halen ümidini kesmiş değil. Ebubekir Çelebi'nin oğlu Cüneyt Çelebi, "Arama çalışmaları yapıldı ancak bir sonuç alınamadı. Biz de kendi imkanlarımızla babamızı aramayı halen sürdürüyoruz. Kazadan bir gün öncesinde babam Kayseri merkezinde telefonla konuşurken akrabalarımız şahit olmuş. Babam şüpheli bir şekilde konuşuyormuş. Biz Cumhuriyet Savcılığı'nın babamın telefon kayıtlarına ulaşması halinde durumun aydınlığa kavuşacağını tahmin ediyoruz" diyerek yetkililerden yardım talebinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ebubekir Çelebi'nin Ailesinin Tek Umudu Telefon Kayıtları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • maşallah: İki yıl olmuş telefon kayıtları yenimi incelenecekmiş bence acele etmeyin zaman aşımına uğrasın 1 0 Yanıtla

Advertisement