Edirnespor'un Başarısının Sırrı Aile Ortamı - Son Dakika
Yerel

Edirnespor'un Başarısının Sırrı Aile Ortamı

Edirnespor\'un Başarısının Sırrı Aile Ortamı

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Murat Boyacıoğlu, ortak sinerji ve aile ortamı başarının sırrı olduğunu bildirdi.

21.01.2015 12:11  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Murat Boyacıoğlu, ortak sinerji ve aile ortamı başarının sırrı olduğunu bildirdi.

Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, mütevazı bir bütçeyle lige başladıklarını belirtti.

Herkesin hayranlıkla baktığı bir noktaya geldiklerini ifade eden Boyacıoğlu, "Lig başlarken birçok basketbol çevrelerince düşmenin en büyük adayları arasında gösterilen takımımız, ilk yarının son haftasına girerken aldığı 7 galibiyet, topladığı 19 puanla 6. sıraya yerleşmiş bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Takımın, 12 haftanın sonunda aldığı başarılı sonuçların kentte de sevinç yarattığını aktaran Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Ortak sinerji ve aile ortamı başarının sırrıdır. Bu başarının altında sezon başından beri titizlikle sürdürülen sabırlı çalışmanın ve güzel bir aile ortamı yaratmanın sırrı yatıyor. Teknik heyetimizin, oyuncularımızın, taraftarlarımızın, yönetimimizin ve elbette belediye başkanımız ve belediyesinin yarattığı ortak sinerji başarıyı getirdi. Bu hafta sonu Fenerbahçe'yi ağırlayacağız. Bu maçtaki amacımız da galibiyet. Takımımız ne olursa olsun her maçına kazanmak için çıkıyor. 24 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de Mimar Sinan Spor Salonu'nda taraftarlarımızla buluşmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirnespor'un Başarısının Sırrı Aile Ortamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement