Edirne'de '-7 Derecede' Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Edirne'de '-7 Derecede' Yeni Yıl Coşkusu

Edirne\'de \'-7 Derecede\' Yeni Yıl Coşkusu

Edirneliler, yeni yıla ‘Merhaba’ dedi.

01.01.2016 04:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirneliler, yeni yıla 'Merhaba' dedi. Kentin iki farklı noktasında düzenlenen 2016 Yılbaşı konserlerinde, soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar,-7 dereceleri bulan hava sıcaklığında yeni yılı coşkuyla karşıladı.

Edirne Saraçlar Caddesi'nde kurulan konser alanında, soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, yeni yılı coşkuyla karşıladı. 2016 yılının ilk dakikalarında, sahnede açtığı 'güzel günlere var mısın?' yazılı pankartla yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle sevgilisi Hatice Ergün'den 'evet' cevabını alan Ferhat Özkan isimli genç, 'Bugünün özel olduğunu düşündüğüm için kız arkadaşıma sürpriz bir evlilik teklifi hazırladım. 'Evet' cevabını aldığım için de çok mutluyum' dedi.

KUTLAMALAR İKİ FARKLI NOKTADA GERÇEKLEŞTİ

Saraçlar Caddesi'ndeki ilk kutlamalar Yüksel ve Fasıl Ekibi'nin müzik ziyafetiyle başladı. Fasıl ekibinin ardından sahneye çıkan Barış Jackson Dance Crew ekibi ile eğlenceli anlar yaşayan Edirneliler, Buğrahan'ın performansıyla geceyi tamamladı. Edirne'de bir diğer kutlama adresi ise Suni Gölet mevkiinde bulunan Barış Parkı oldu. Parkı dolduran Edirneliler, soğuğa aldırış etmeden Haluk & Grup Orijinal ve Özcan Aksu'nun performanslarıyla yılbaşı gecesinde doyasıya eğlendi. Kutlamalar, yeni yılın ilk dakikalarında yapılan havai fişek gösterisiyle son buldu.

EDİRNELİLER, #EDİRNEDEYENİYIL HASHTAGİ İLE YENİ YILA GİRDİ

Yeni yılda Edirne halkının eğlencesine ortak olmak isteyen Edirne Belediyesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek olan çekilişte sosyal medya hesaplarından #edirnedeyeniyıl hashtagi kullanan 10 kişi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'la selfie, 5 kişi akşam yemeği, 10 kişi tiyatro bileti, 10 kişi ise sinema bileti kazanacak. Çekilişi kazananların isimleri ise 5 Ocak 2016 tarihinde açıklanacak. Öte yandan, Edirne Belediye Başkanlığı'nın tarafından hazırlanan 10 bin adet tebrik kartı ve yılbaşı eğlence seti Noel kızlar eşliğinde Edirne halkına takdim edildi. Yılın son gününde Edirne sokaklarına dağılan Noel kızlar, yılbaşı eğlence paketinin de yer aldığı yeni yıl tebrik kartlarını vatandaşlara ulaştırdı. Noel kızlar tarafından Edirnelilere takdim edilen tebrik kartlarında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar; sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmenizi dileriz' mesajına yer verildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de '-7 Derecede' Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement