Edirne'de Potanın Sultanları'nın Kombine Kartları Hazır - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Potanın Sultanları'nın Kombine Kartları Hazır

Edirne\'de Potanın Sultanları\'nın Kombine Kartları Hazır

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’ne yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın 2014-2015 sezonundaki maçlarının, kombine bilet kartlarının tanıtımı yapıldı.

21.08.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'ne yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nın 2014-2015 sezonundaki maçlarının, kombine bilet kartlarının tanıtımı yapıldı.

Edirne Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan kombine kart lansmanına, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve başkan yardımcılarının yanı sıra Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, kulüp yöneticileri, kadın basketbol takımı antrenörleri ve oyuncuları tam kadro katıldı.

GÜRKAN: "GÖZDELERİMİZLE ÖVÜNÇ DUYUYORUZ"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kombine kart lansman toplantısında yaptığı konuşmasında, tüm Edirne halkından kulüp için destek beklediğini belirterek, "Arkadaşlarımız 3 yıl gibi çok kısa bir sürede bence gerçekten tarihe geçecek bir performans ve bu performansa bağlı bir başarı elde ettiler. Ben bu şampiyonlukta, birinci lige çıkmakta emeği olan tüm teknik heyetimizi, sporcularımızı, yönetimimizi hepsini tekrar kutluyorum. Türkiye birinci liginde ilimizi, şehrimizi temsil edecek takımımız, gözdemiz, güzide takımımıza destek bekliyorum. Kulübümüzün kombine kartları çıktı, basıldı. Hazırlamış olduğumuz afişleri de şehrin çeşitli yerlerine, esnaflarımızın dükkanlarına, bilboardlarımıza asacağız. Gördüğünüz gibi şampiyon Edirne Belediyesi Edirnespor. Tabii ki bu çok gurur verici bir şey arkadaşlar. Hem Edirne'nin hem de Edirne Belediyesi'nin isminin olmasından biz övünç duyuyoruz" dedi.

İlk kombine kartı 150 TL'ye kendisinin aldığını söyleyen Belediye Başkanı Gürkan, "Ben bütün belediye meclis üyelerimiz başta olmak üzere daire müdürlerimizin hepsinin birer tane alacağından eminim" ifadelerini kullandı.

BOYACIOĞLU: "BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK"

Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu da Edirne adının altında büyük bir aile olduklarını ve bu aile bütünlüğünün sonunda başarıların gelmeye devam edeceğini belirterek, belediye başkan yardımcılarına kombine kartlarının vererek ikinci satışı yaptı.

Konuşmaların ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve başkan yardımcıları, Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Potanın Sultanları'nın Kombine Kartları Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement