Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Türk Dil Bayramı.

29.09.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dil Bayramı, Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenlerince kutlandı.

Kolejden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Eylül'deki Türk Dil Bayramı dolayısıyla farklı etkinlikler gerçekleştirerek Türkçe'nin önemini vurguladı.

Düzenlenen afiş ve slogan yarışması tüm öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Yarışmanın sonucunda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri Okul Müdürü Mahmut Boztürk tarafından verilirken dilimiz kimliğimizdir vurgusu yapıldı.

Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde tüm öğretmen ve öğrenciler kendileri için özel olarak tasarlanan dil bayramı yaka etiketlerini de taşıdı.

-Saadet Partisi Havsa Teşkilatı olağan kongresi

Saadet Partisi Havsa Teşkilatı olağan kongresi düzenlendi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, partideki toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran,  ülkenin kötü yönetildiğini öne sürdü.

Kötü yönetimin faturasının halka kesildiğini ifade eden Demirkıran, şunları aktardı:

"Dünyanın en pahalı akaryakıtı bizde. Bu şartlarda rekabet gücümüzü kaybediyoruz. Ne üretirsen üret pahalıya mal oluyor. Bayram haftasında olduğumuz bugünlerde yardım kuruluşlarının afişlerinde bir konu dikkati çekiyor, Türkiye'de kurban fiyatı dünya fiyatlarının iki katı. Millet bayramı bile borçla, kredi ile yapıyor. Borç kesilse birçok sahada hayat durur.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa iriş ise yaptığı konuşmada, tüm teşkilat mensuplarına yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kongrede, Kemal Durkaya da Havsa ilçe başkanı seçildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement