Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde Keşan'da eğitim semineri düzenlendi.

23.04.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde Keşan'da eğitim semineri düzenlendi.

Gemlik Belediye Başkanı Kadir Erol, ilçedeki bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 2004 yılından bu yana uygulanan söz konusu yönetmeliğin 2015 yılında değiştiğini söyledi. Erola, birliğin, eğitimlerde gerekli tüm bilgileri belediye çalışanlarıyla paylaştığını belirtti.

Keşan Belediye Başkanı Cengizhan Aktan ise TRAKYAKENT'in düzenlediği eğitimlere önem verdiklerini söyledi.

Güncelleme ve yönetmelikteki değişikliklerin anlatıldığı eğitime, birlik müdürü Behçet Atlı ve birliğe üye olan ve olmayan belediye çalışanları katıldı.

-Tekvando Gençler Türkiye Finalleri

Milli Tekvando antrenörü Metin Eşme, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca ortaklaşa düzenlenen okul sporları Tekvando Gençler Türkiye Finalleri'nin Adıyaman'da yapılacağını bildirdi.

Eşme yaptığı yazılı, açıklamada, finallerde yarışma hakkı elde eden İlhami Ertem Lisesi öğrencisi Ertuğrul Kaan Eşme ve Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Türkiye ve Balkan Şampiyonu Emir Yumurtacı'nın Edirne'yi temsil edeceğini belirtti.

Sporcularının çalışmaları sonucu bu dereceye ulaştığını aktaran Eşme, "Adıyaman'da  madalya arayacağız. Antrenman yaptığımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait salonlar onarımda olduğu için yeterli antrenman şansı bulamayan sporcularım yüreklerini ve tecrübelerini ortaya koyacaklar. Uçak bileti çok pahalı olduğu için otobüsle yirmi saat yol gidecek ve tüm bu olumsuz şartların üstesinden gelerek madalya ya uzanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement