Edirne - Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii?nde Hutbe Verdi - Son Dakika
Güncel

Edirne - Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii?nde Hutbe Verdi

Edirne - Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii?nde Hutbe Verdi

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii'nde hutbe verdi Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, il müftüleri istişare toplantısının ardından Selimiye Camii'nde Cuma hutbesi verdi.

16.01.2015 18:11

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii'nde hutbe verdi

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, il müftüleri istişare toplantısının ardından Selimiye Camii'nde Cuma hutbesi verdi.

Edirne'de 30'uncu düzenlenen İl Müftüleri İstişare Toplantıları için 4 gündür kentte bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Mimar Sinan'ın ustalık eseri olan tarihi Selimiye Camii'nde hutbe verip Cuma namazını kıldırdı. Görmez, hutbede işitme engelliler için işaret diliyle Kuran-ı Kerim'i öğrenebilecekleri kurslar düzenlenmeye başladığını söyledi.

Başkan Görmez, 'Hz. Muhammed efendimize sevgi ve peygamberlere saygı' konulu hutbesinde Hz. Adem'den başlayan ve Hz. Muhammed'e kadar olan tüm peygamberlere saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in hutbesi, Sosyal Hizmetler Merkezi İşaret Dili Tercümanı Denizhan Kurt tarafından işaret diliyle işitme engelli cemaate aktarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne - Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Selimiye Camii?nde Hutbe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement