Ege'de Bir Kişinin Öldüğü Olayla İlgili Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ege'de Bir Kişinin Öldüğü Olayla İlgili Gözaltı

Ege\'de Bir Kişinin Öldüğü Olayla İlgili Gözaltı

Ege Üniversitesi Kampüsü’nde karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybettiği olayda bir kişi gözaltına alındı.

21.02.2015 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybettiği olayda bir kişi gözaltına alındı.

Ege Üniversitesi Kampüsünde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan Ege Üniversitesi Ülkücü başkanı ve Konyalı olduğu öğrenilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Olaylarda hayatını kaybeden Çakıroğlu'nun geçen sene Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olup bu sene formasyon aldığı öğrenildi.

Öte yandan arkadaşları, Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği Ege Üniversitesi Hastanesi önünde toplanırken polis ekipleri olası bir karışıklık durumu nedeniyle beklemeye devam ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ege'de Bir Kişinin Öldüğü Olayla İlgili Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abdullah karakelle: ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLUR INŞALLAH. BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ 2 0 Yanıtla
  • civan can: vatanın ne ekmeğini yedik lan 2023 diye doğu petrollerine göz dikmediniz mi hiç bir insan ölümü haketmez ama kimse suçsuz değildir!!! 1 1 Yanıtla

Advertisement