Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Tsm Korosu "Kanser" İçin Sahnedeydi - Son Dakika
Yerel

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Tsm Korosu "Kanser" İçin Sahnedeydi

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Tsm Korosu "Kanser" İçin Sahnedeydi

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu; Ege Orman Vakfı ve Kanserle Dans Derneği işbirliği ile “Kanser” konusunda toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

26.03.2014 13:04

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu; Ege Orman Vakfı ve Kanserle Dans Derneği işbirliği ile "Kanser" konusunda toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Konsere katılanlar Ege Orman Vakfı'na ikişer fidan bağışında bulundular. Konser davetiyeleri ile bağışlanan bin fidan ile Ülgen Tortum'un sunuculuğunu yaptığı, konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,Kanserle Dans Derneği Eş Başkanı Esra Ürkmez, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever katıldı.

Konser başlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, " Bu konserde sloganımız "Doğadaki konseri ağaçlarla, insandaki kanseri bilgi ve taramalarla hep birlikte önleyelim." Ormanlarımıza ve sağlığımıza gerekli ihtimamı gösterirsek ormanlarımız kendini yenileyebilir, bizlerde sağlıklı bir yaşam sürdürebiliriz. Ormanlarımız sağlıktır.

Daha önceki konserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konser davetiyelerimiz ile ikişer fidan bağışladınız. Sonuçta bin fidanlık "Kanserle Dans Derneği Korusu" İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Çeşme-Ildırı-Kadıovacık mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasında yeşerecek. Şu ana kadar koromuzun verdiği onbir konserle farklı ağaçlandırma alanlarında toplam 14 bin 350 fidan dikildi." dedi.

Kanser erken tanı ve tarama konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kanserle Dans Derneği Eş Başkanı Esra Ürkmez'de Ege Orman Vakfı'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konserin sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak'a, işbirliklerinden dolayı Kanserle Dans Derneği Eş Başkanı Esra Ürkmez'e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Tsm Korosu 'Kanser' İçin Sahnedeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement