Ege Rallisi'nde Bostancı-Vatansever Zirvede - Son Dakika
Güncel

Ege Rallisi'nde Bostancı-Vatansever Zirvede

Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ve 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Ege Rallisi, Castrol Ford takımından Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisinin zaferiyle sona erdi.

12.04.2015 18:27

Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ve 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Ege Rallisi, Castrol Ford takımından Murat Bostancı- Onur Vatansever ikilisinin zaferiyle sona erdi.

Birincilik için Neo Motorspor'dan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibiyle nefes kesen bir mücadeleye giren Bostancı-Vatansever ikilisi, 3.1 saniye farkla mutlu sona ulaştı. Beyler, Gödence ve Efemçukuru özel etaplarında 2 gün süren zorlu yarışta Burak Çukurova-Ünal Tezel ekibi 3'üncü oldu.

Bu yıl 25'incisi düzenlenen Ege Rallisi'nde kadınlarda Burcu Çetinkaya-Çiçek Güney ikilisi ilk sırayı alırken gençler kategorisinde Buğra Banaz-Burak Erdener ekibi, historic rallide ise Finlandiyalı Hannu Pulkkinen-Juha Rahkonen ikilisi zirveye çıktı. RC3 sınıfında Ali Gülan-Ahmet Yörük'ün birinci olduğu sezonun ilk yarışında N sınıfını ise Erkan Güral-Aras Dinçer mutlu sona ulaştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ege Rallisi'nde Bostancı-Vatansever Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement