Egesem'in En Küçük Mezunları Belgelerini Aldılar - Son Dakika
Güncel

Egesem'in En Küçük Mezunları Belgelerini Aldılar

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) 4-6 yaş gurubundaki minik katılımcılarını Kids' Club (Çocuk Kulübü) sınıfından mezun etti.

31.03.2015 09:01

EGESEM Logolu Katılım Belgelerini alan çocuklar ve velileri sınıftan mutlu ayrıldı.

EGESEM'in Dil Programları içinde yer alan Kids' Club (Çocuk Kulübü) eğitimi sona erdi. 4 Hafta süren eğitimde çocuklar, İngilizce şarkılar eşliğinde çeşitli aktiviteler yaptı. Boyama, renkli kâğıtlara resim kesip yapıştırma, oyun hamurları, çalgı aletleri ve oyuncaklarla oyun oynama, İngilizce çizgi film seyretme gibi aktivitelerle çocuklara yabancı kelimeler öğretildi. Erken yaşta İngilizce ile tanışan çocuklar, birçok kelimeyi eğlenerek öğrendi. Eğitmenliğini EÜ. Öğr. Gör. Aysel Alkan Civelek'in üstlendiği eğitim toplam 8 saat sürdü. Eğitim sonunda veliler de eğitimin verimli geçtiğini ve kursun devamını istediklerini belirtti.

Nisan ayında da devam edecek olan eğitim yeni katılımcılarını bekliyor. Sadece ön kayıt yaptıran katılımcıların alınacağı eğitimin kontenjanı 7 kişi ile sınırlı. Eğitim sonunda küçük katılımcılara EGESEM Katılım Belgesi veriliyor. Kayıtlar EGESEM'in (232) 483 53 64 nolu telefonundan ya da www.egesem.org adresinden online alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Egesem'in En Küçük Mezunları Belgelerini Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement