Eğitim Bir Sen 5'inci Olağan Kongresi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir Sen 5'inci Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Eğitim Bir Sen 5\'inci Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş, Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şubesi 5’inci Olağan Kurulu Kongresi’ne katıldı.

16.11.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş, Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şubesi 5'inci Olağan Kurulu Kongresi'ne katıldı. Esat Tektaş, "Kongrenin başarılı olduğunu, başarılara gebe olduğunu düşünüyorum" dedi.

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şubesi 5'inci Olağan Kurulu Kongresi, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongreye Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş ve Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş'in yanı sıra çok sayıda eğitimci katıldı. Kongrede divan kurulunun oy birliği ile oluşturulmasından sonra Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı ve Şube Başkan adayı Erol Ermiş açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Ermiş, Gazze'ye yardım çağrısında bulundu.

Bayram havasında bir kongre yaptıklarını ifade eden 3 No'lu Şube Başkanı Ermiş, "İlçe seçim kurulu ve delege seçimlerini tamamladıktan sonra burada bugün tek liste halinde inşallah seçileceğiz ve görevimize devam edeceğiz. Bürokrat arkadaşlarımız, siyasetten arkadaşlarımız aramızda güzel bir kongre oluyor" dedi.

Nesil yetiştirmeyi son derece önemsediklerini de dile getiren Erol Ermiş, "Çocuklarımızın değerlerimize dayalı eğitimine ağırlık vereceğiz. Çocuklarımızı tehdit eden bonzai gibi zararlı alışkanlıklar, zararlı unsurlar var bunlardan çocuklarımızı korumak için gayret edeceğiz. Müfredat programlarına eğilmemiz gerekiyor ders içeriklerine dikkat edeceğiz. Yapılan çok şey var ama biz bunları devam ettireceğiz" diye konuştu.

Kongreye olan katılımdan memnun olduğunu belirten Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş, "Bugün İstanbul 3 Nolu Şubemizin 5'inci olağan kongresini gerçekleştirmekteyiz. Coşkulu bir kongre oldu. Katılımlı bir kongre oldu. Delege arkadaşlarımızın ekibinin arkasında olduklarını gördük. Bizlerde kongrelerde asıl olan yeni bir motivasyon üretilmesidir. Asıl olan görev alacak arkadaşlarımızın yeniden bir yol haritası, hangi eylem, hangi plan, hangi çalışmaları yapacaklarını planlamalarıdır. Bunu bu kongrede gördüm. Erol başkan ve ekibiyle birlikte inşallah İstanbul'a 3 Nolu Şubelere bağlı ilçe temsilciliklerinde faaliyetlerini canla başla yapacaklarına inanıyorum. Kongrenin başarılı olduğunu başarılara gebe olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim Bir Sen 5'inci Olağan Kongresi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement