Eğitim Bir Sen'de Küçük Yeniden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen'de Küçük Yeniden Seçildi

Eğitim Bir Sen\'de Küçük Yeniden Seçildi

Salihli Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği yönetim ve delege seçimi yapıldı.

28.09.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği yönetim ve delege seçimi yapıldı. İki liste ile gerçekleştirilen seçimde Dumuş Küçük yeniden seçilerek güven tazeledi.

Öğretmenevi'nde yapılan seçimde 532 üyeden 452'si sandığa giderek oy kullandı. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 373 oyu alan Durmuş Küçük yeniden Eğitim Bir Sen Salihli Temsilcisi olurken, diğer aday Yasin Uğurtay ise 74 aldı. Üyelere teşekkür eden Küçük, "Sendikamız demokrasi sınavından başarı ile geçti. Yasin hoca ve ekibi bu seçimde sendikamızın güçlenmesine çok büyük katkıda bulunmuştur kendilerine teşekkür ediyorum. Kardeşçe bir seçim oldu.Bize göre bu seçimin galibi Eğitim Bir-Sen oldu" dedi.

Seçimi kaybeden Uğurtay ise, "1996 yılında Eğitim Bir Seni kuran 3 üyeden birisiyim. Seçim çırak ustayı geçti. Demek ki bu sanatı iyi öğretmişiz Kendisi de derki her zaman biz teşkilatçılığı, biz mücadeleyi senden öğrendik diye kendisini bu konuda da tebrik ediyorum bu takdirlerinden dolayı Durmuş Küçük'ü tekrar kutluyor hayırlı olsun diyorum " dedi.

Durmuş Küçük başkanlığında yeni yönetim kurulu, Yıldırım Özkan, Rafet Eğerci, Muhsin Akbaş, Mahmut Yenen, Halit Durmuş ve Barış Tetik'ten oluştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen'de Küçük Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement