Eğitim-bir-sen'den Öğretmenler İçin Deneme Sınavı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-bir-sen'den Öğretmenler İçin Deneme Sınavı

Eğitim-bir-sen\'den Öğretmenler İçin Deneme Sınavı

Bir-Sen tarafından Ağrı’nın Patnos ilçesindeki aday öğretmenlere yönelik asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesinde deneme sınavı yapıldı.

08.10.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir-Sen tarafından Ağrı'nın Patnos ilçesindeki aday öğretmenlere yönelik asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesinde deneme sınavı yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen, pazar günü yapılacak olan asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesinde aday öğretmenler için bir deneme sınavı düzenledi. Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilcisi Fikret Ayaz, sadece öğretmenlere uygulanan bu sınavın diğer memur gruplarına uygulanmadığını ve bunu asla tasvip etmediklerini belirtti. Ayaz, "Biz Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak bu tür uygulamaların her zaman karşısında durduk, yine de duracağız. Bütün aday öğretmenlerin değerlendirileceği bir sınav olduğu için sendikamız aday öğretmenlerimiz için bir kitap hazırladı. Bu deneme sınavında öğretmenlerimiz kendilerini denesinler, onlara moral olsun diye yaptık. Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Pazar günü sınava girecek olan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-bir-sen'den Öğretmenler İçin Deneme Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement