Eğitim-Bir-Sen'den Şehit Babasına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen'den Şehit Babasına Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Adapazarı Teşkilatı üyeleri, Şırnak'ta 1994 yılında, 9 denizci arkadaşı ve komutanıyla şehit düşen Fatih Kemal Yarar'ın ailesini ziyarete gitti.

25.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Adapazarı Teşkilatı üyeleri, Şırnak'ta 1994 yılında, 9 denizci arkadaşı ve komutanıyla şehit düşen Fatih Kemal Yarar'ın ailesini ziyarete gitti.

Eğitim-Bir-Sen Adapazarı Temsilciliği üyeleri Şırnak'ta şehit olan Yarar'ın Adapazarı Çökekler Mahallesi'ndeki kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Üyeler daha sonra, şehidin evine gelerek aileyle görüştü.

Evinin bir bölümünü "Fatih Kemal Yarar Müzesi" olarak düzenleyen şehit babası Salim Yarar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun tabutuna sarılı gelen Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere müzenin her yerini oğlunun askerlik fotoğrafları, Türk bayrakları, şehitlerle ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı pek çok üst düzey devlet ve askeri erkandan aldığı plaketlerle donattığını söyledi.

"Bunlarla uğraşmasaydım benim de vücudum çoktan toprağın altında çürümüş olurdu, beni ayakta tutan çocukluğumuzda okullarda bize öğretilen vatan ve Allah sevgisidir" diyen Yarar, oğlunun adına kütüphane, çeşme, bayrak direği yaptırdığını, yaşamını oğlunun şehit düşerek yarım kalan vatan görevini yapmaya adadığını ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Adapazarı Temsilcisi Özer Orhan ise sosyal sorumluluk çerçevesinde ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, benzer etkinliklerin artarak devam etmesini temenni etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen'den Şehit Babasına Ziyaret - Son Dakika


Advertisement