Eğitim-Bir-Sen Marmaris'te Yetkili Sendika Oldu - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen Marmaris'te Yetkili Sendika Oldu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), Marmaris'te üye sayısını 234'e çıkararak yetkili sendika belgesini aldı.

26.05.2016 18:22

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), Marmaris'te üye sayısını 234'e çıkararak yetkili sendika belgesini aldı.

Eğitim-Bir-Sen Marmaris Başkanı Turgay Kaçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yetkili sendika belgesini alarak Marmaris'te 12 yıllık hasrete son verdiklerini söyledi.

2015 yılında yönetime geldikten sonra gayretle çalıştıklarını ve başarıya ulaştıklarını belirten Kaçar, "Tohumdan filize, filizden fidana, fidandan ağaca ormanı düşleyenler olarak bizler Marmaris'te geniş bir aile kurduk. 'Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.' dedik ve tüm inancımız ile çalışarak meyvelerimizi aldık." dedi.

Marmaris'te geçen yıl 134 üye ile devraldıkları yönetimi bir yılda 100 üye artırdıklarını belirterek şunları söyledi:

"Marmaris'te hak ettiğimiz yetki alınmıştır. Sendikacılığı, çalışanların ihtiyaçları ile örtüştüren sivil toplum örgütü anlayışı ile yöneterek gücüne güç katmaya, kavgadan, çatışmadan uzak, kuruş değil duruş sendikacılığı yapmaya devam edeceğiz. Yetkili sendika olarak bizler, eğitim çalışanlarının menfaatine olmayan hiçbir durumun altına imzamızı atmayacak, çalışanlarımıza hizmet götürmek için her zamankinden fazla gayret göstereceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen Marmaris'te Yetkili Sendika Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement