Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi Üyeleri Bodrum'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi Üyeleri Bodrum'da Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıdan detaylar Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Önder Uçak'ın konuşması Eğitim Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Muğla Şubesi üyeleri Bodrum'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

15.05.2016 13:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıdan detaylar

Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Önder Uçak'ın konuşması

Eğitim Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Muğla Şubesi üyeleri Bodrum'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Önder Uçak, sendikanın her geçen gün büyüyerek güçlendiğini söyledi.

Son dönemde ülkede yaşanan terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getiren Uçak, "Terör örgütünün askerlerimize yönelik kalleşçe kumpaslarıyla şehitlerimiz oldu. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum. İnşallah devletimiz bu terör belasına destek veren her türlü unsuları yok etmeyi, ezmeyi bilecektir." dedi.

Sendikanın mayıs ayı içerisinde yetki almak için büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Uçak, 12 aydan bu yana da sendikayı eğitim çalışanlarına anlatmak için okul okul, köy köy, ilçe ilçe gezdiklerini bildirdi.

Eğitim-Bir-Sen Bodrum İlçe Başkanı Oğuzhan Oymak da Türk topraklarının birliğe, beraberliğe, dayanışmaya dayananlarla kök salıp, boy verebileceğini belirtti.

Oymak, "Canlı bomba olup masum insanların hayatını kastedenler de patlayıcı dolu çukurlarıyla mahallelerimizi harap edenler de makamların gereğini yapmayıp, çeşitli ayak oyunlarıyla, eğitimcileri karşı karşıya getirenler de bu kutlu pınardan nasiplerini almamışlardır. Biz önce Allah'a sonra da sizlere güveniyoruz." diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi Üyeleri Bodrum\'da Bir Araya Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi Üyeleri Bodrum'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement