Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Açıklaması

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Yardımcısı Latif Küçük ve Eğitim-Bir-Sen Kocasinan İlçe Temsilcisi Ali Çakmak Kayseri’de üniversite yerleştirmelerinde başarılı olan liseleri ziyaret etti.

24.08.2016 16:02

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Yardımcısı Latif Küçük ve Eğitim-Bir-Sen Kocasinan İlçe Temsilcisi Ali Çakmak Kayseri'de üniversite yerleştirmelerinde başarılı olan liseleri ziyaret etti.

İlk olarak Kayseri'nin en yüksek puanla öğrenci alan Anadolu Lisesini ziyaret eden Aydın Kalkan Okul Müdürü Mehmet Aksoy'dan üniversite başarı durumunu ve hafta sonu yetiştirme kurslarının çalışmasıyla ilgili bilgi aldı. Okul Müdürü Mehmet Aksoy, 43 öğrenci Tıp Fakültesi, 17 öğrenci Mühendislik Fakültesi, 10 öğrenci Hukuk Fakültesi ve birçok öğrenci önemli üniversitelerin önemli bölümlerini kazandığını bildirdi.

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve beraberindeki heyetin ziyaret ettiği Sami Yangın Anadolu Lisesi, Kocasinan Anadolu Lisesi, Ahmet Eren Anadolu Lisesi, Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi öğrencileri 2016 öğrenci yerleştirmelerinde Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Eğitim Fakültesi gibi fakültelere yerleşti. Okul Müdürleri hafta sonu yetiştirme kurslarının çok başarılı olduğunu ilk sene olmasına rağmen çok önemli neticeler aldıklarını dile getirdi.

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan konu ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"İlk yıl olmasına rağmen okullarımızda açılan hafta sonu yetiştirme kursları dershanelerde elde edilen başarının ötesinde başarılar kazandılar. Demek ki Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullara idarecilere ve öğretmenlere güvenildiği, yeterli imkan ve destek verildiği zaman çok önemli başarılar elde edilebiliyormuş. Paralel örgütün yaygaraları boşunaymış. Biz Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmenlerimize okullarımıza güveniyoruz.

2016-2017 Eğitim-Öğretim sezonunda daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Bu başarıyı elde etmede katkıları olan öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. ve şu çağrıyı yapıyoruz. Sevgili veliler, çocuklarınızın okullarında açılan yetiştirme kurslarına ilgi gösterin ve destek olun. idarecilerimize ve öğretmenlerimize de şu çağrıyı yapıyoruz. Milli Eğitim okullarının ve öğretmenlerinin özel kurslarda verilen eğitimden daha kaliteli eğitim verdiğini başarıyı sürekli kılarak bize gösteren Devletimiz, okullarımız, öğretmenlerimiz ve kurumlarımız yeter" - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement