Eğitim Bir Sen Yeni Eğitim Sezonunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen Yeni Eğitim Sezonunu Değerlendirdi

Eğitim Bir Sen Yeni Eğitim Sezonunu Değerlendirdi

Eğitim Bir Sen Batman Şubesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla eğitimin önündeki mevcut sorunların giderilmesini istedi.

29.09.2015 07:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen: Gelecek çocuklarımızındır

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir değerlendirmede bulunan Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, nesil yetiştirmenin önemli olduğunu belirtti.

Şube Başkanı Mehmet Ergin, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ergin, yeni sezonun yaklaşık 200 bin öğrenci ve 8 bin öğretmenin sınıflarla buluşmasıyla başladığını belirterek "Eğitimde yapılanlarla yetinme diye bir şey söz konusu olamaz. Kılık kıyafet yönetmeliğindeki 'başı açık' ibaresi yüzünden öğrencilerin yaşadıkları mağduriyetler, çerçeve yönetmelikteki bazı antidemokratik yaptırımlar yüzünden kamu çalışanlarının yaşadıkları mahrumiyetler, öğretmenlerin kariyer basamaklarına ilişkin yaşadıkları belirsizlik, ek ders esaslarındaki adaletsizlikler, öğretmen açığı, eğitim çalışanlarının atama ve yer değiştirme süreçlerinde yaşadıkları problemler, yükseköğrenim öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında imkânlar açısından karşılaşılan yetersizlikler gibi çözüme kavuşturulması gereken hususların, 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde aşılmasını ümit ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen Yeni Eğitim Sezonunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement