Eğitim Sen'den Başkan Badem'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eğitim Sen'den Başkan Badem'e Nezaket Ziyareti

Eğitim Sen\'den Başkan Badem\'e Nezaket Ziyareti

Ödemiş Eğitim Sen temsilciliği, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

01.07.2014 13:43

Ödemiş Eğitim Sen temsilciliği, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti. Yürütme kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda, ilçedeki sorunların yanı sıra belediyenin okullarda yapabileceği katkılar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Eğitim Sen Ödemiş ilçe temsilcisi Selim Şahan, Şahan Eğitim Sen üyeleri arasında her zaman farklılıklar ve farklı düşünceler olabileceğini vurgulayarak, ilçedeki kent ve eğitimle ilgili sorunlar hakkında kendilerinin de görüşleri alınması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Mahmut Badem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak tüm kişi ve kuruluşlara karşı eşit mesafede durmaya çalıştıklarını söyledi. Badem, ilçede farklı dernek ve sendikalar tarafından yapılacak kültürel, sanatsal ve eğitsel faaliyetlerde belediye olarak destek sağlayacaklarını söyledi.

Ziyarete katılan yürütme kurulu üyelerinden Nazan Demir, Nurdan Ersöz ve Burhan Altınok da ilçedeki bazı okullarda altyapı sorunlarının bulunduğunu belirterek, bunların çözümü için belediyenin katkı sağlamasını istedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Sen'den Başkan Badem'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement