Eğitim Yuvaları HBB'nin Hizmetleriyle Daha Güvenli - Son Dakika
Güncel

Eğitim Yuvaları HBB'nin Hizmetleriyle Daha Güvenli

HBB, il genelinde eğitim yuvalarının fiziki koşullarını iyileştirmek ve öğrencilere daha güvenli ve konforlu bir ortamda eğitim imkanı yaratabilmek için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

11.01.2017 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın Hatay'daki eğitim alanlarının koşullarının iyileştirilmesi hususundaki hassasiyeti doğrultusunda hareket eden HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Belen ilçesi İssume Mahallesi Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu çevresinde 185 metre istinat duvarı çalışmalarına devam ediyor.

Kısa zaman içerisinde istinat duvarının 145 metresini tamamlayan ekipler kalan 40 metrelik kısım için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Okul bahçesinde oluşabilecek toprak kaymalarının önüne geçecek istinat duvarıyla öğrencilere güvenli bir eğitim ortamı da sağlanacak.

ETKİN ÇALIŞMALAR HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Velilerin ve öğrencilerin yaşadığı güvenlik sorununu çözüme kavuşturan HBB'nin yerinde hizmetleri mahalle halkının takdirini topladı. HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın kentin her köşesine ulaştırdığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle halkı Başkan Savaş'a ve ekiplerine başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Yuvaları HBB'nin Hizmetleriyle Daha Güvenli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement