Eğitimde Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Eğitimde Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi

Eğitimde Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi

Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü, çeşitli alanlarda derece alan öğrenci ve öğretmenler çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

11.06.2014 11:11  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlarda derece alan öğrenci ve öğretmenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Gölbaşı Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2013-2014 yıllarında okullar arası spor, kültür ve sosyal etkinlik alanında düzenlenen ferdi ve takım yarışmalarında ilde, bölgede ve Türkiye finallerinde derece alan öğrenci, öğretmen ve okulları ödüllendirme töreni düzenlediklerini söyledi.

"Marifet iltifata tabidir" anlayışıyla hareket ederek başarılı öğrencileri başarılarını onurlandırmak ve alkışlattırmak istediklerini belirten Özduman, şöyle konuştu:

"Okulların sadece akademik eğitim veren yerler olmadığını, hayatın sadece derslerden ibaret olmadığını, okulların oyun alanı olduğunu göstermek istedik. Öğrencilere okulları sevdirmenin temel amacı içindeyiz. Takım sporlarında yardımlaşma, dayanışma ve birlikte başarma duygularını uyandırmak istedik. Gelecek nesillerin de bu alanlarda yeteneklerini kullanmalarını sağlamak, onları özendirmek, gelecekte mutlu olacakları işi yapmalarını sağlamak amacıyla bir ödüllendirme yapılmıştır"

Yapılan konuşmaların ardından, ilçe genelindeki 13 okuldan 23 öğretmen ve 187 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitimde Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement