Eğlence Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eğlence Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Eğlence Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bir restoranda yemek yedikten sonra evlerine gitmek için yola çıkan 3 arkadaşın bulunduğu otomobil, yol kenarındaki kum yığınına çarptı.

25.11.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bir restoranda yemek yedikten sonra evlerine gitmek için yola çıkan 3 arkadaşın bulunduğu otomobil, yol kenarındaki kum yığınına çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza saat 03.00 sıralarında, Kartepe Eşme mevkiinde meydana geldi. Eşme'de bulunan bir restoranda yemek yiyip eğlenen 49 yaşındaki Abdullah Erdoğan, Rıdvan Akbay ve Soner Akbay, Uzuntarla'da bulunan evlerine gitmek için yola çıktı. Abdullah Erdoğan yönetimindeki 54 SH 028 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki menfez çalışması için kullanılan kum yığınına çarptı. Kazada, Abdullah Erdoğan olay yerinde hayatını kaybederken, yanında oturan Rıdvan Akbay ise yaralandı. Otomobilde arka koltukta bulunan Soner Akbay ise kazadan yara almadan kurtuldu. Rıdvan Akbay kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Abdullah Erdoğan'ın alkollü olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğlence Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement