Eib 10. Moda Tasarım Yarışması'nda Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Eib 10. Moda Tasarım Yarışması'nda Muhteşem Final

Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen 'Moda Tasarım Yarışması' muhteşem bir final gecesi ile sona erdi.

28.03.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 'GİZ' temasını taşıyan tasarımlar 'giz'lerinden sıyrılarak seyircilerle buluştu.

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Moda Tasarım Yarışması' 10. Yılına yakışır bir final ile tamamlandı. İzmir'in ünlü simalarının katıldığı gecenin sunuculuğunu Deniz Akkaya üstlendi. Birbirinden yaratıcı tasarımlar Öner Evez'in koreografisi ile podyuma taşındı. Aralarında Merve Büyüksaraç ve Cansu Melis Karakuş'un bulunduğu 40 manken finalist tasarımları muhteşem bir sunumla izleyicilerle buluşturdu.

Defilenin ardından yarışma jürisinin değerlendirmesi ile ödüller sahiplerini buldu. EHKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş'ın başkanlığını yaptığı jüri; Cengiz Abazoğlu, Simay Bülbül, Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi, Özlem Kaya, Deniz Berdan, Gül Agış, Ceyda Balaban, Tamer Yılmaz ve Seda Lafçı gibi birçok ünlü isimden oluştu.

Yarışmada ilk üç dereceyi alan tasarımcılar tasarımlarını sunan mankenlerle podyumda izleyiciler buluştu. 15 bin TL.'lık birincilik ödülüne Havva Ağu "Şahmeran", 10 bin TL.'lık ikincilik ödülüne Narçın Yalçın "Roschbarch", 5 bin TL.'lık üçüncülük ödülüne ise Elif Akar "Kayıp Mu" koleksiyonları ile sahip oldu.

Ödül töreninin sonrasında gece, House müziğin divası Amerikalı Danna Leese'in sahne aldığı 'after party' ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eib 10. Moda Tasarım Yarışması'nda Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement