Ekmek Fırının Bacası Çatıyı Tutuşturdu - Son Dakika
Güncel

Ekmek Fırının Bacası Çatıyı Tutuşturdu

Ekmek Fırının Bacası Çatıyı Tutuşturdu

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir ekmek fırının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan iki katlı evin çatı katını tutuşturdu.

21.06.2016 16:11

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir ekmek fırının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan iki katlı evin çatı katını tutuşturdu. Yangın itfaiye ekibi tarafından söndürülürken, çatı katı kullanılmaz hale geldi.

Bugün öğle saatlerinde, Sahil Mahallesi Millet Caddesi'nde bulunan bir ekmek fırınının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan Yaşar Usta'ya ait iki katlı evin çatı katına sıçradı. Yangını görenler itfaiyeye haber verdi. Rüzgarın da etkisiyle alevler çatı katını sardı. İzmit ve Gölcük'ten gelen itfaiye ekipleri yangına müdahelede bulundu. Alevlerin kapladığı çatı katından gelen patlama sesleri ise korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bir itfaiye aracının müdahelesi sırasında hortum patlayınca sular kısa bir süre yere aktı. Başka bir itfaiye aracından getirilen yeni bir hortumla müdaheleye devam edildi. Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınırken, çatı katı kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmek Fırının Bacası Çatıyı Tutuşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement