Ekobord Ankara Yapı Fuarı'nda - Son Dakika
Ekonomi

Ekobord Ankara Yapı Fuarı'nda

Vefa Holding'in yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'na katıldı.

23.10.2014 23:37

Vefa Holding'in yeni markası Ekobord, yapı malzemeleri sektörüne yönelik çevreci ve geniş kullanım alanına sahip ürünleriyle Yapı Fuarı-Turkeybuild'deki yerini aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni nesil fibercement levhalar üreten Ekobord, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Yapı Fuarı'nda, ürünlerini 2. salondaki 111 numaralı standında ziyaretçilerine tanıtıyor.

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit'in görüşlerine de yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ekobord markası, yılbaşından itibaren seri üretime başladı. Fibercement levhaların üretildiği Bilecik'teki tesisler, tam kapasiteyle üretime devam ediyor. Ürettiğimiz yapılarda kullandığımız levhayı, artık kendi tesislerimizde üretiyoruz. Ekobord fibercement levhalar, ön üretimli yapılarda kullanılan en temel malzemelerden biri ve Vefa markalarının sunduğu ürün ve hizmetler arasında çok önemli bir yer tutuyor. Ekobord ile birlikte ön üretimli yapılar için oluşturduğumuz entegre üretim çözümlerinde daha güçlü hale geldik. Ayrıca kaliteli ve estetik çözümleri fiyat avantajımızı kullanarak daha ekonomik sunabiliyoruz. Bu sayede pazarda önemli bir rekabet avantajı sağladık."

-"Her türlü iklim koşuluna uygun"-

Üretim tesisinde ürünlerle ilgili teknik ve fiziksel özelliklerin testlerinin yapılabileceği laboratuvarın da kurulduğu belirtilen açıklamada, laboratuvarda prototip ürün üretiminin de gerçekleştirilebildiği aktarıldı. Ekobord fibercement levhaların, darbelere, hava koşullarına ve yangına dayanım değerleri ile sektördeki benzer amaçlar için kullanılan levhalardan daha üstün olduğu bildirilen açıklamada, "Fibercement levha üretim hattına eklenen kesme hattı sayesinde standart üretim ebatlarının yanında özel ebatlı ürünler de üretebiliyoruz. Ekobord yeni nesil levhalar, her türlü iklim koşuluna da uygun. İzolasyon yetersizliğinden kaynaklanan enerji kayıplarının yüzde 70'lere ulaştığı Türkiye'de, Ekobord fibercement levhalar, sağladığı izolasyon avantajları sayesinde de sektörde öne çıkıyor" denildi.

Fuar, 26 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekobord Ankara Yapı Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement