Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti.

30.11.2015 17:46

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki MÜSİAD Heyetini Ekonomi Bakanlığında kabul etti. Güncel ekonomik ve ticari meselelerin ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, kurulduğu 1990 yılından itibaren, daima Türkiye ekonomisinin daha iyi bir konuma gelmesi için büyük bir özveriyle çalışan MÜSİAD'ın bugün gelmiş olduğu noktanın, büyük bir takdir ve tebrikle karşılandığını belirtti.

Yeni kurulan hükümetin önümüzdeki döneme yönelik programının da ele alındığı görüşmede Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, jeopolitik ve konjonktürel riskleri bertaraf edebilmek için iş adamlarımızın öneri ve yorumlarını dikkatle dinlediklerini, bu doğrultuda, dış ticaret ve yatırım politikaları üretmede yetkili Bakanlık olarak hangi alanlara öncelik verileceği hususunun görüşüldüğünü ifade etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş toplantıda ayrıca, iş dünyasının taleplerini dinlemek, atılması gereken adımları tespit etmek ve Türkiye'nin üretim gücünü daha yukarılara taşımak gayesiyle, diğer tüm ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla da görüşmeye devam edileceğini belirtti. Toplantıda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak tarafından da, son 10 yılı aşkın sürede el ele vererek küresel ekonomide söz sahibi bir Türkiye inşa edildiği, bu süreçte aktif rol alan MÜSİAD'ın, mevcut gayretlerini daha da ilerleteceğini ve özel sektörümüzün sesini hem ulusal hem de uluslararası platformlarda daha yüksek duyurmaya çalışacağını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement