"Onlar Kafalarını Montajla Bozmuşlar, Biz Gerçekçiyiz" - Son Dakika
Güncel

"Onlar Kafalarını Montajla Bozmuşlar, Biz Gerçekçiyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, mitinglerin montaj yapılarak kalabalık gösterildiği iddialarına ilişkin "Kafalarını montajla bozmuşlar." dedi.

27.03.2014 21:50  Güncelleme: 22:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, miting alanlarının montaj yapılarak kalabalık gösterildiği iddialarına ilişin, "Onlar kafalarını montajla bozmuşlar, biz gerçekçiyiz" dedi.

AK Parti Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Mareşal Çakmak Mahallesi'nde parti teşkilatı tarafından düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı. İki saat süren yürüyüşte mahalle sakinlerine karanfil dağıtan Karaman'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşün son bölümünde partililere eşlik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem vatandaşlara seslendi. Seçime az bir süre kaldığını hatırlatan Erdem, Ak Parti'nin hizmetlerinin seçimden sonra artarak devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin dört bir yanında Ak Parti'ye muhteşem bir ilginin olduğunu ifade eden Erdem, "Bakın dün ve bugün borsa tavan yaptı. Neden? Piyasaya güven geldi çünkü kamuoyu yoklamalarında Ak Parti'nin birinci çıkacağı kesin. Birilerinin kampanya, karalama, saldırılarının işe yaramadığını gördü. Öyle bir miting yaptınız ki ayarsızlara ayar yaptınız. 17-25 Aralık saldırıları ile başlayan piyasalardaki bozulmalar İstanbul mitingi ile birlikte düzelmeye başladı. Ondan dolayı sizlere ben teşekkür ediyorum" dedi.

"KAFALARINI MONTAJLA BOZDULAR"

Erdem, gündemi sürekli meşgul eden montaj konusu hakkında da konuştu. "Montajcı değil gerçekçiyiz" diyen Erdem, "Demokrasi tarihimizin en büyük mitingini yaptık. Ne dediler? Onlar kafalarını montajla bozdukları için mitingleri de montaj zannediyorlar. Montaj bize ait değil biz gerçekçiyiz. Biz halkla birlikte bütün bu çalışmaları yapıyoruz" ifadelerine yer verdi. Ülkenin geleceğinin Ak Parti'nin hizmetlerinde olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Güngören'de vatandaşların sevgisini kazanan başarılı belediye başkanı Karaman'ın yeniden aday olduğunu belirterek, vatandaşların destek vermesini istedi.

"GÜNGÖREN'DE AK PARTİ'NİN OY ORANI ARTACAK"

Yürüyüş sonunda açıklamalarda bulunan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ise, ilçe halkının teveccühünün çok güzel olduğunu kaydetti. Birlik ve beraberlik içinde ülkeyi daha güzel günlere taşıyacaklarını ifade eden Karaman, "Güngören Ak Parti açısından iyi bir yer. Halkımızın bize karşı teveccühü güzel. Başbakanımıza sevgileri yüksek. Tabii bu olaylarla beraber kenetlenme daha da fazla oldu. İnşallah çok daha iyi bir oy oranıyla vatandaşımız Ak Parti'yi tekrar yerel yönetimlerde iktidar yapacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Onlar Kafalarını Montajla Bozmuşlar, Biz Gerçekçiyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement