Ekrem Ulu, Gençleri Spor Yapmaya Çağırdı - Son Dakika
Yerel

Ekrem Ulu, Gençleri Spor Yapmaya Çağırdı

Adana Gençlik Hizmetleri Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, ilçedeki tüm gençleri spor yapmaya davet etti.

04.11.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, ilçedeki tüm gençleri spor yapmaya davet etti.

Gençlerin sadece fiziksel ve bedensel gelişimi için spor yapmadığını belirten Ulu, "Spor yapmak sadece fiziksel ve bedensel gelişim ile ilgili değildir. Spor bedensel ve fiziksel gelişimin yanı sıra insan ruhunda psikolojik iyileşmeler sağlamaktadır. Yüreğir'de yaşayan, Yüreğir'de yetişen biri olarak Yüreğirli tüm gençlerimizi spor yapmaya bekliyoruz. İlçe müdürlüğü olarak her türlü spor branşında faaliyetleri sürdürmekteyiz. Atletizmden, basketbola, voleybola, jimnastik, güreş gibi birçok branşta spor yapmak için Yüreğirli genç kardeşlerimize kapımız açıktır" şeklinde konuştu.

Öğretmenlik kariyerinde birçok başarılı çalışmalara imza atan, yardımsever ve hoşgörülüğüyle de anılan isim olan Gençlik Hizmetleri Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, gençlerin bedensel, fiziksel ve ruhsal gelişimleri için spor yapmalarının gerektiğini belirterek, spor yapmanın kötü alışkanlıkları geride bırakacağını ifade ederek şunları söyledi:

"Yüreğirli gençlerimizi aile yapılarını, ekonomik yapılarını çok iyi bilen biri olarak Yüreğirli genç kardeşlerimizin spor yapmaları dediğimiz gibi fiziksel ve bedensel gelişimlerinin yanısıra psikolojik olarak da gelişmelerini sağlayarak uyuşturucu, sigara, içki vb. maddelerden uzak kalmak ve bu kötü alışkanlıkları geride bırakmak anlamına geldiği aşikardır. Temiz bir toplum, sağlıklı, huzurlu çalışkan bir toplum güzel ahlaklı ve inançlı bir toplum olmak istiyorsak, kötü alışkanlıkları bırakmak ve kullanmamak için Tüm Yüreğirli kardeşlerimizin, evlatlarımızın spor yapmaları gerekmektedir. Gençlerimize sesleniyorum Haydi gençler spora."

Yüreğir'de yaşayan birçok genç sporcuların Türkiye rekorlarını da birçok branşta kırdıklarını ve uluslararası şampiyon sporcularda çıkarttıklarını sözlerine ekleyen Ulu, "Sırıkla atlamada Demet Parlak, Zeki Cem Tenekebüken Türkiye rekortmenleri, Samet Sağlam, Nusret Candemir ve birçok sporcumuz Türkiye şampiyonu olmuş sporcularımızdan birkaçıdır. Gençlerimiz içerisinden daha onlarca şampiyonlar çıkacağından eminim" diye konuştu.

Birbirinden değerli uzman antrenörlerle çalışmalar yapıldığını sözlerine ekleyen Müdür Ulu, "Antrenörlerimizden başta İbrahim Halil Demir olmak üzere Ali Atakişi, Murat Bahçıvan ve Ali Gülengül önemli hocalarımızdan bazı isimlerdir. Gençlerimiz yeter ki spor yapmak istesin gençlerimize ve spor yapmak isteyen herkese kapımız yirmi dört saat açıktır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekrem Ulu, Gençleri Spor Yapmaya Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement