Elazığ'da Kan Donduran Cinayet! Borçlu Olduğu 77 Yaşındaki Kişiyi 'Sallama'yla Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Elazığ'da Kan Donduran Cinayet! Borçlu Olduğu 77 Yaşındaki Kişiyi 'Sallama'yla Öldürdü

Elazığ\'da Kan Donduran Cinayet! Borçlu Olduğu 77 Yaşındaki Kişiyi \'Sallama\'yla Öldürdü

Elazığ'da bir kişi, borçlu olduğu 77 yaşındaki şahsı 'Sallama' olarak tabir edilen bıçakla öldürürken, 2 kişiyi de yaraladı.

05.07.2016 01:23  Güncelleme: 11:53

Elazığ'da merkez Yenimahalle Hamdi Başaran Caddesindeki bir iş yerinde kan döküldü. İddiaya göre, 77 yaşındaki Mehmet Küçük, alacaklı olduğu şüpheli Ersan T. ile telefonla yaptığı görüşmede tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Şüpheli Ersan T.(40) ' Sallama' tabir edilen bıçakla Küçük'ün durduğu damadına ait iş yerine geldi. İş yerinde ilk önce Küçük'e saldırarak birçok yerinden yaralayan Ersan T., kendisine engel olmak isteyen yaraladığı şahsın oğlu Ağa Küçük ile damadı İbrahim Öztürk'ü de yaraladı.

HIZLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Şüpheli Ersan T., iş yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin çağırdığı ambulansla 3 yaralı da Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaralılardan 77 yaşındaki Mehmet Küçük yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

SUÇ ALETİ OKUL BAHÇESİNDE BULUNDU

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahsı iş yerinin yakınında gözaltına aldı. Şahsın olayda kullandığı sallama ise bir okulun bahçesinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elazığ'da Kan Donduran Cinayet! Borçlu Olduğu 77 Yaşındaki Kişiyi 'Sallama'yla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ben: kimseye ne borç ver ne de al ve asla kefil olma işte mutluluk formulü .bende bir ders yaşadım ama hakkımı aldım.alırken melek olan verirken yalancı ve dayı oluyor .tüm herkese tavsiyem bu kuralla uyun bak habere yoksa herkesin başına gelebilir. 8 0 Yanıtla
    ben: kimse para vermezde insanları biz alıştırıyoruz bak suriyelilere güya savaştan kaçmışlar boy boy ufak çocuklar yani akılsızlık değilde nedir bu.kampta en çok tüketilen çocuk maması oda viagra etkisi yaptığı için yani çocuklara almıyorlar.bizim insanımızda öyle sonra devlet niye yardım etmiyor falan.yada birini tongaya düşürme durumu o yüzden uyanık olmak gerek. 0 0
  • KELEBEK: AKP 14 YILDA MİLLETİ HER YÖNDEN SIFIRLADI MAHFETTİ İNSANLAR GERÇEKTENDE BUNALIMDA 3 3 Yanıtla
  • Zzzz: Sallama degil o yegenim, kelebek denir ona 0 2 Yanıtla

Advertisement