Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika
Asayiş

Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı

Elazığ'da PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı Gözaltına alınan 11 şüphelinin arasında öğretmen ve kamu görevlilerinin de olduğu öğrenildiELAZIĞ - Elazığ'da terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddia edilen aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinde bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

18.03.2017 00:07

Elazığ'da PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı

Gözaltına alınan 11 şüphelinin arasında öğretmen ve kamu görevlilerinin de olduğu öğrenildi

ELAZIĞ - Elazığ'da terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddia edilen aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinde bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesiekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde terör örgütü PKK/KCK'ya elaman kazandıran, propagandasını yapan ve örgütsel toplantılar düzenleyen aralarından kamu görevlilerinde bulunduğu şüphelilere yönelik çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada Elazığ merkezi, Arıcak ve Karakoçan ilçelerinde 13 adres tespit edildi. Bugün sabah saatlerinde özel harekat timlerinin desteği ile merkez ve 2 ilçede eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinin de olduğu öğrenilen şüpheliler, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği, dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.

Operasyon kapsamında 2 şüphelinin arandığı öğrenildi.

Elazığ\'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Elazığ'da Pkk/kck Operasyonu: 11 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement