Elazığ Medicalpark Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Elazığ Medicalpark Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Protokol İmzaladı

Elazığ Medicalpark Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Protokol İmzaladı

Medical Park Elazığ Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

23.07.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Elazığ Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi'nde gerçekleşen protokol imza programına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Başkanı Mehmet Namık Bulut, Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı, Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Büşra Candemir ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesine üye gaziler katıldı.

Protokol ile ilgili açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Başkanı Mehmet Namık Bulut, "Buradaki toplanma amacımız sağlık hizmetleri hakkında bir protokol imzamız var. Gazilere verdiğiniz değerden dolayı, kanunen bize verilen sağlık hizmetlerine ek olarak bizleri neler yapılır bunların bilincinden hareketle bizlere yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkür ederiz. Gazilerimize hayırlı olur. Gazilerimizin çocuklarına, eşlerine anne ve babalarına bunların hepsi geçerli olabileceği anlaşmadır. İnşallah gazilerimizde bunlardan faydalanır. İnşallah yatmazlar, hasta olmazlar ama oldukları zamanda sağlık teşkilatımız var. Kendini ispatlamış bir hastaneden bu protokolü imzalamak fırsatını bize verdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı ise, "Medical Park Hastanesi olarak Muharip Gaziler Derneği ile protokol imzalamak için bir araya geldik. Elazığ halkına ve civar diğer illerimizde kaliteli bir sağlık hizmeti vermek için Medical Park Hastanesi olarak elimizden geldiğince ulaşabildiğimiz yere kadar ulaşıyoruz. Muharip Gaziler Derneği bizim için çok önemli bir dernek ve bu dernekle protokol imzalayıp sağlık hizmetlerini daha kaliteli almaları için bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Dernek başkanımıza ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Umarım çok ihtiyaçları olmaz ama olduğunda Medical Park Hastanesi olarak yanlarında olacağımızı belirtmek isterim" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Medicalpark Hastanesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement