Elbistan'da 2015'in İlk Bebeği 'Uğur' Oldu - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da 2015'in İlk Bebeği 'Uğur' Oldu

Elbistan\'da 2015\'in İlk Bebeği \'Uğur\' Oldu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yeni yılın ilk bebeği erkek oldu.

01.01.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yeni yılın ilk bebeği erkek oldu. "Uğur" ismi verilen bebek, Elbistan Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nde saat 00.05'de dünyaya gözlerini açtı.

Elbistan'da Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nde normal doğumla 2015'in ilk dakikalarında dünyaya gelen erkek bebeğe, uğur getirmesi dileğiyle 'Uğur' ismi verildi.

Ayşe- İbrahim Vural çiftçinin 5. çocuğu olarak saat 00.05'te dünyaya gözlerini açan Uğur bebek, 3 kilogram doğdu. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bebeğini kucağından ayırmayan anne Ayşe Vural, uğur getirmesi için çocuklarına 'Uğur' ismini verme kararı aldıklarını söyledi.

Vural, "Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. Çok mutluyum. 2015'in ilk bebeği olması da bizler için özel bir ayrıcalık oldu. Hem çocuğumuz hem de bizim için güzel bir anı olacak. Hastanedeki doktorlara ve diğer tüm görevlilere de güzel hizmetleri ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bebeğimize, yeni yılda bizlere ve milletimize uğur getirsin diye ayrıca doktorumuzun da ismi olan 'Uğur' ismini verdik. İnşallah oğlumun bahtı açık olur. Allah, isteyen herkese evlat sevgisini tatmayı nasip etsin" şeklinde konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbistan'da 2015'in İlk Bebeği 'Uğur' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement