Eleşkirt'te Yılsonu Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te Yılsonu Etkinlikleri

Eleşkirt\'te Yılsonu Etkinlikleri

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi tarafından yılsonu etkinlikleri düzenlendi.

01.06.2015 10:05

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi tarafından yılsonu etkinlikleri düzenlendi.

Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu'nun konferans salonunda düzenlenen etkinliklere Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı, Eleşkirt Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kılıç, Okul Müdürü Baran Vural ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Okulun başarı çıtasından duydukları memnuniyeti dile getirirken Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı, yazılı ve görsel basından Eleşkirt Sağlık Meslek Lisesi'ni takip ettiğini, kendisinin de bir eski bir sağlıkçı olması münasebetiyle öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Eleşkirt 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Baran Vural ise, okullarında yaptıkları çalışma ve projelere değindi. Avrupa projelerinin kendilerine kattıkları çok şey olduğuna değinen Vural, Avrupa'da yaşadıkları bazı anılarını salonda bulunanlarla paylaştı.

Okul Müdürü Vural'ın konuşmasının ardından okul öğrencilerinin hazırladığı skeç gösterileri yapıldı. Gösterilerin ardından program Avrupa'ya giden öğrencilere sertifika ve taktir belgelerinin verilmesi ile sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te Yılsonu Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement