Elmalı'da "Geç Kalanlara" Adlı Oyuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Elmalı'da "Geç Kalanlara" Adlı Oyuna Yoğun İlgi

Elmalı\'da "Geç Kalanlara" Adlı Oyuna Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun (ABT) Elmalı ilçesinde sahnelediği “Geç Kalanlar” adlı oyun, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

05.03.2015 14:45

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nun (ABT) Elmalı ilçesinde sahnelediği "Geç Kalanlar" adlı oyun, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Her ayın son haftasında bölge turnesi gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu (ABT), "Geç Kalanlar" adlı oyunu Elmalı'da sahneledi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda sahnelenen Pervin Ünalp'in yazdığı, Nofel Valiyev'in yönettiği oyun, izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Oyunu izlemek isteyen vatandaşlar salon önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Salonun tamamının dolması nedeniyle ise birçok vatandaş, oyunu ayakta ve merdivenlerde izlemek zorunda kaldı.

Evliliklerinden sıkılmış, birbirlerine karşı tahammülleri kalmamış genç bir çiftin, aniden hayatlarına giren orta yaşlı bir kadının etkisiyle geçmişlerini ve davranışlarını sorgulamaya başlamalarının hikayesinin anlatıldığı oyunda, ABT oyuncularının performansları ile izleyenleri büyüledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı'da 'Geç Kalanlara' Adlı Oyuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement