Elvan: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı Bizler Açısından Önemlidir" - Son Dakika
Politika

Elvan: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı Bizler Açısından Önemlidir"

Elvan: "Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı Bizler Açısından Önemlidir"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sayın Cumhurbaşkanımızla yapacağımız Bakanlar Kurulu Toplantısı da bizler açısından önemlidir” dedi.

18.01.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Sayın Cumhurbaşkanımızla yapacağımız Bakanlar Kurulu Toplantısı da bizler açısından önemlidir" dedi.

İl Kongresine katılmak üzere geldiği Malatya'da Vali Vasip Şahin'i ziyareti sırasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Bakan Elvan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapacağı Bakanlar Kurulu toplantısı hakkında, "Sayın Cumhurbaşkanı tavsiyeleri ve ileriye yönelik yeni Türkiye, güçlü Türkiye perspektifinde bize sunacakları öneriler, tavsiyeler bizim için önemlidir. Bu durumun gayet doğal olduğunu belirten Bakan Elvan, "Anayasa'nın gereği neyse o yerine getiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanı, partimizin kurucusu. Kendisi 13 yıl bizim liderliğimizi yapmış, Türkiye'ye değer katmış, güçlü Türkiye'nin mimarı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakanlar Kurulu'nda bir arada bulunmaktan çok büyük bir memnuniyet ve keyif duyacağını belirten Elvan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tavsiyeleri bizim için son derece önemlidir" dedi.

Bir basın mensubunun ASELSAN'da çalışan bir mühendisin evinde ölü bulunması konusunu sorması üzerine Bakan Elvan, bu durumun son derece üzücü bir hadise olduğunu belirterek, "Daha önce de bazı mühendis kardeşlerimiz hayatlarını bir şekilde kaybettiler ve bu konuda bildiğim kadarıyla tam olarak aydınlanmadı. Ben mutlaka bu hadisenin aydınlanması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

ASELSAN'ın Türkiye'nin güzide kurumlarından biri olduğunu ifade eden Bakan Elvan, özellikle teknolojik alanda Türkiye'ye çok önemli katkılar sağlayan bir kurum olan ASELSAN'da bu tür olayların yaşanmasının kendilerini üzdüğünü söyledi. Elvan, bu olayın derinlemesine soruşturulması gerektiğini ifade eti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elvan: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı Bizler Açısından Önemlidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUZO: bu toplantı niye basına kapalıkapılar ardında yapılıyor demekki bu işte bir iş var 0 0 Yanıtla

Advertisement