Emek, Barış ve Demokrasi Mitingine Katılım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Emek, Barış ve Demokrasi Mitingine Katılım Çağrısı

Emek, Barış ve Demokrasi Mitingine Katılım Çağrısı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube Başkanı Yalçın Mutlu, vatandaşları 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara’da yapılacak Emek, Barış ve Demokrasi mitingine davet etti.

08.10.2015 19:54

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube Başkanı Yalçın Mutlu, vatandaşları 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara'da yapılacak Emek, Barış ve Demokrasi mitingine davet etti.

Mutlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, barış içinde kardeşçe, gençlerin ölmediği, hukukun ve yasaların yok sayılmadığı, kişilerin keyfi uygulamaları ve istekleri ile yönetilmeyen, emeğe saygının olduğu, emekçilerin haklarının gasp edilmediği bir ülkede yaşamak istediklerini belirtti. Bunun için tüm halkı Emek, Barış ve Demokrasi mitingine davet ettiklerini belirten Mutlu, barışın olmadığı bir ülkede hiçbir demokratik yaşamdan bahsedilemeyeceğini vurguladı. Savaşın ölüm ve yoksulluk olduğunu ifade eden Mutlu şunları söyledi:

"Demokrasinin var olduğu, demokratik yaşamın işlediği bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bu ülke halkı birlik, beraberlik içerisinde, barış ortamında, kardeşçe yaşayarak, Yasaların tüm halkımıza eşit uygulandığı, torpil, yandaş kelimelerinin kaldırıldığı, görüş ve düşüncelerini özgürce ifade edebildiği, 2015 dünyasında barış içinde kardeşçe, çağdaş, laik, özgür, tam bağımsız demokratik bir ülkede yaşamak istemektedir. Kişilerin antidemokratik uygulamalarla yönettiği ülkeler her zaman savaş ve yoksulluğu yaşayarak kapitalizmin saldırıları karşısında yok olmuşlardır. Bu ülkelerde süreci her zaman işçi ve emekçilerin tavrı belirlemiştir. Emekten ve demokrasiden yana tavır almayanlar, siyasetçilerin oyuncağı olmaya mahkumdur." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emek, Barış ve Demokrasi Mitingine Katılım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement