Emekli Astsubaylar ve Gaziler, Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Emekli Astsubaylar ve Gaziler, Terör Saldırılarını Kınadı

Emekli Astsubaylar ve Gaziler, Terör Saldırılarını Kınadı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi üyeleri, İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısını kınadı.

14.12.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi üyeleri, İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısını kınadı.

Dernek binasında ortak basın açıklaması yapan şube başkanları, terör saldırısını lanetledi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şubesi İl Başkanı Halil Kur, 10 Aralık'da alçakça ve haince polislere yönelik yapılan terör saldırısının kendilerini derinden yaraladığını söyledi. Türkiye'de huzur ve güven ortamını, birlik ve beraberliği hedefleyen menfur terör saldırısının bir kere daha terörün kirli yüzünü ortaya koyduğunu belirten Kur, "Bunların amaçları güzel ülkemizi savaş ortamına çekerek kaos ortamı yaratmaktır. Yüzyıllarca süren kardeşliğimizi bu tarz oyunlarla bozarak hedeflerine ulaşacaklarını umanlar, bunun hesabını er geç verecekler. Kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu büyük milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri, geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Bilinmelidir ki, bu yüce milletin varlığına, birliğine yönelik olarak yapılan her saldırı bizleri birbirimize kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır" dedi.

Bu tür saldırılara gereken cevabın daha önceden verildiğini ve bundan sonrada verileceğini ifade eden Kur, "Sanmasınlar ki yılacağız, bunların her türlü alçaklığına, kalleşliğine rağmen bizler onurlu duruşumuzu koruyacak, güvenlik güçlerimizde bu topraklarda terörizmin kökünü kazıyacaktır. En çok şehidi ve gazisi olan bizler, ne mutlu Türküm diyen anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza kadar yaşatmak için kanımızın son damlasına kadar yüce devletimizin yanında olduğumuzu bildirir, alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıları şiddetle ve lanetle kınar, saldırıda hayatını kaybeden kahraman polislerimize ve masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileriz. Yaralı kahramanlarımıza da acil şifalar dileriz" diye konuştu.

"Türkiye Cumhuriyeti'ne hiçbir güç diz çöktüremez"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi adına açıklama yapan Başkan Cengiz Sevinç ise İstanbul'da meydana gelen terör saldırını lanetlediklerini belirterek, "Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün ulusumuzun başı sağ olsun. Muharip gaziler, kahraman güney doğu gazileri ve şehit yakınları olarak terör saldırısını nefretle kınıyoruz. Güvenlik kuvvetlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu alçakça saldırıya, Türkiye Cumhuriyet Devletinin misliyle cevap vereceğini, bebek katillerinin bilmelerini istiyoruz. Bazı alçak, namusuz karanlık ve kalleş odaklar, bu şekilde yüce Türk milletine diz çöktüreceklerini sanıyorlarsa, bir hususu asla unutmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine hiçbir güç, ama hiçbir güç diz çöktüremez" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Astsubaylar ve Gaziler, Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement