Emekli Din Görevlileri Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Emekli Din Görevlileri Yemekte Buluştu

Emekli Din Görevlileri Yemekte Buluştu

Bitlis’in Ahlat İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle emekli din görevlilerini yemekte bir araya getirdi.

21.10.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle emekli din görevlilerini yemekte bir araya getirdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen yemek programına Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, görevde bulunan bazı din görevlileri ve emekli din görevlileri katıldı. Yemek programında bir konuşma yapan Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, din görevliliğinin emekliliğinin olmadığını, devamlı toplumda önderlik yapacak insanlar olduğunu belirterek, "Özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın fazla olduğu bugünlerde din görevlilerine daha fazla iş düşmektedir. Gençlerimize sahip çıkılması, onların camilere ve Kur'an kurslarına yönlendirilmesi, ahlaki açıdan teçhiz edilmesi konularında bizlere çok iş düşmektedir. Sizler devamlı bizlere rehberlik edecek, mesleki tecrübelerinizden faydalanılacak, kendilerinden istifade edilecek zatlarsınız. Kapımız, gönlümüz devamlı sizlere açıktır. Camilerde vaaz ve sohbet etmek istediğiniz zaman cami kürsülerimiz hizmetinizdedir. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek programına katılan emekli din görevlileri ise, böylesi anlamlı bir program düzenleyerek bir araya gelmelerine olanak sağlayan Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu'na teşekkür ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Din Görevlileri Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement