Emeklilerden Vali Özkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emeklilerden Vali Özkan'a Ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi üyeleri, Vali Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti.

30.06.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi üyeleri, Vali Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Şube Başkanı Abdulkadir Ersal ve beraberindeki heyet, 30 Haziran Dünya Emekliler Günü dolayısıyla Özkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Ersal, dar gelirli emeklilerin konut edinmesinde  verdiği destekten dolayı Özkan'a teşekkür etti.

Vali Özkan da bu tür günlerin bir farkındalık oluşturulması bakımından önem taşıdığını söyledi.

Isparta'nın emekliler açısından önemli bir şehir olduğunu, birçok çalışanın emekliliğinden sonra Isparta'da yaşamaya devam etmesinin kentin bir güzelliği anlamına geldiğini dile getiren Özkan, "İlimizde büyüklerimiz ve emeklilerimize ilgili pozitif bir atmosfer varken, bizler de bunun bir parçası olmak isteriz. Emekliler Derneği yöneticilerimizle emeklilerimize yapılacak hizmetler, mevcut hizmetlerin durumu ve benzeri hizmetlerin artarak devam ettirilmesi konularında sürekli iletişim ve diyalog içerisindeyiz" dedi.

Konut konusunda da bir komisyon kurduklarını bildiren Özkan, yapılabilecek konutlar için uygun alanların tespit çalışmasının devam ettiğini anlattı. Özkan, konutların TOKİ ya da başka bir birim tarafından yapılıp emeklilere sunulması yönünde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emeklilerden Vali Özkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement