Emin Çınar'dan İlçelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emin Çınar'dan İlçelere Ziyaret

Emin Çınar\'dan İlçelere Ziyaret

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, yapılan ilçe kongreleri sonrası yeni göreve gelen ilçe başkanı ile yönetimleri ziyaret etti.

21.01.2015 10:57  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, yapılan ilçe kongreleri sonrası yeni göreve gelen ilçe başkanı ile ye yönetimleri ziyaret etti.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, ilçe ziyaretlerinde bulundu. Emin Çınar, ilçe programları kapsamında Çatalzeytin, Abana, Bozkurt, Doğanyurt, İnebolu, Ağlı ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek ilçe başkanları ve ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Partililerle bir süre sohbet eden Emin Çınar, bir ülkenin nereye gittiğini net bir şekilde görebilmek için o ülkenin yoksulluk ve işsizlik oranlarına bakılması gerektiğini belirterek, "Devlet istatistik kurumu her yıl açıklama yapıyor. Bu sene 5 milyon yoksul aile varsa ve önümüzdeki sene bu oran 4 milyon 700 bine düştüyse, 300 bin yoksul aile iş sahibi yapılmış ve artık kendi imkanları ile geçimini elde etmiş demektir. Ama baktığımız zaman her geçen gün yoksul aile yardımları artıyor. Ülkemizde yaşayan belli bir nüfus kitlesi her geçen gün yoksullaşıyor, fakirleşiyor ve muhtaç noktasına geliyor. Bu iktidarda bunların üzerinden siyaset yaparak prim elde etmeye çalışıyor. İşsizimize iş verelim, yoksulumuza AŞ verelim, üniversite mezunu gençlerimize istihdam alanı yaratalım diyerek kandırıyor. Muhtaç ailelerimize gidip Sosyal yardımlaşma yoluyla sizlere yapılan yardımlar bize oy vermezseniz kesilebilir diyerek insanlarımızı daha da muhtaç duruma düşürüp mecbur durumda bırakıyor" dedi.

Kastamonu'nun il genelinde 362 bin nüfusunun bulunduğunu ve bu nüfusa tekabül eden 95 bin ailenin yaşadığına dikkat çeken Emin Çınar, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına sorduğum bir soru önergesinin cevabını sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 17 bin 800 ailemiz şuanda Sosyal Yardımlaşa Fonlarından elde ettiği gelirlerle ailelerini geçindiriyor. Bu kitle şuanda yoksullaştırılmış, muhtaç hale getirilmiş ve siyaset dönemlerinin içerisinde bu insanlarımız maalesef samimi duygularını siyaset malzemesi olarak kullanıp, kendilerine oy devşirme noktasında kullanılan bir noktaya geldi" diye konuştu.

Milletvekili Çınar, ilçe başkanlarını ve yeni yönetimlerini tebrik ederek, görevlerinde başarı dileğinde bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emin Çınar'dan İlçelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement