Emirdağlı Minik Ressamlar Eserlerini Segiledi - Son Dakika
Yerel

Emirdağlı Minik Ressamlar Eserlerini Segiledi

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesinde yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirilen “karne atölye çalışmaları” tatilde ilçedeki çocukların ilgi odağı oldu.

09.02.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesinde yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirilen "karne atölye çalışmaları" tatilde ilçedeki çocukların ilgi odağı oldu.

Etkinlikler kapsamında Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikle boyama çalışmaları yaptılar. Son katılımcılarla birlikte bin 365 çocuğun ilgi gösterdiği kültür ve sanat etkinliklerinde, yapılan değerlendirme sonrasında 30 minik ressamın boyaması Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergileneceği belirtildi. Sergiye boyamaları seçilen minik ressamlara kitap hediye edilirken, asıl hediyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında verileceği kaydedildi. Etkinlikte konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, çocuklar için müze, akvaryum ve tarihi yerleri görmek adına bir gezi düzenleneceği, gezi sonrası da ise Emirdağ Kültür ve Eğitim Vakfı'nda yemek verileceğine vurgu söyledi.

Serginin bugün sona ereceği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağlı Minik Ressamlar Eserlerini Segiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement