Emitt'de Tosya Pilavı Dağıtıldı. - Son Dakika
Güncel

Emitt'de Tosya Pilavı Dağıtıldı.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Tosya pilavı dağıtıldı.

30.01.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Tosya pilavı dağıtıldı.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde bu yıl 20.'si düzenlenen EMİTT fuarında, Tosya'nın dünyaca ünlü Sarıkılçık pirincinden pişirdikleri pilavı katılımcılara ikram ettiklerini söyledi.

Birçok ülkeden binlerce kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşen fuarın, Kastamonu'nun tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Kastamonu'muzun turizm potansiyeli ve yöresel ürünler sergileniyor. Yerli yabancı binlerce insana, Kastamonu ve ilçelerimizin el emeği göz nuru ürünleriyle, tüm güzelliklerinin tanıtıldığı fuara çok büyük ilgi var. Bugün ise, Tosya'nın dünyaca ünlü Sarıkılçık pirincinden pişirilen pilavı, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ile valiliğimizin standında katılımcılara ikram ettik."

Şahin, Türkiye'nin en hızlı gelişen sanayisine sahip olan Tosya'nın turizm pastasından da pay alması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emitt'de Tosya Pilavı Dağıtıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement