Emlakçı Kadının Katil Zanlısı 385 Güvenlik Kamerası İzlenip, 176 Kişinin İfadesi Alınarak Yakalandı... - Son Dakika
Güncel

Emlakçı Kadının Katil Zanlısı 385 Güvenlik Kamerası İzlenip, 176 Kişinin İfadesi Alınarak Yakalandı...

Emlakçı Kadının Katil Zanlısı 385 Güvenlik Kamerası İzlenip, 176 Kişinin İfadesi Alınarak Yakalandı...

Deniz POLİSİ, İZNİK GÖLÜ'NDE CEP TELEFONUNU ARADI Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde emlakçılık yaparken geçen Haziran ayında esrarengiz şekilde ortadan kaybolan ve daha sonra yanında çalıştırdığı İsmail Erbaykır tarafından öldürüldüğü öne sürülen Sadiye Şensözlü'nün kayıp cep telefonunu, Yalova'dan gelen Deniz Polisi İznik Gölü'nde aradı.

09.10.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz POLİSİ, İZNİK GÖLÜ'NDE CEP TELEFONUNU ARADI

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde emlakçılık yaparken geçen Haziran ayında esrarengiz şekilde ortadan kaybolan ve daha sonra yanında çalıştırdığı İsmail Erbaykır tarafından öldürüldüğü öne sürülen Sadiye Şensözlü'nün kayıp cep telefonunu, Yalova'dan gelen Deniz Polisi İznik Gölü'nde aradı. Öğle saatlerinde İznik'e gelen polisler,  İsmail Erbaykır'ın daha önce gösterdiği yerde İznik Gölü'ne girerek cep telefonunu aramaya başlaşlandı.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için İznik Gölü kenarına gelen öldürülen Sadiye Şensözlü'nün kızı özlem Kara,  İsmail Erbaykır'ın 2011 yılından bu yana tanıştığı annesi ile arkadaş olduğunu açıkladı. Özlem Kara zanlının annesini cep telefonu ile değil sürekli olarak ankesörlü telefon ile aradığını sözlerine ekledi.

Yetkililer, İznik Gölü'ne atıldığı öne sürülen cep telefonun bulunması için çalışmaların gün boyunca devam edeceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emlakçı Kadının Katil Zanlısı 385 Güvenlik Kamerası İzlenip, 176 Kişinin İfadesi Alınarak Yakalandı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement