Emniyet Müdürü Ceren'den Sarıgöl'e Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Ceren'den Sarıgöl'e Bayram Ziyareti

Emniyet Müdürü Ceren\'den Sarıgöl\'e Bayram Ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret ederek, polislerin Kurban Bayramını kutladı.

27.09.2015 16:30

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret ederek, polislerin Kurban Bayramını kutladı.

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, polislerin bayramını kutlamak için geldiği Sarıgöl'de İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk ve polisler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde karşılandı. Polislerin teker, teker Kurban Bayramını kutladıktan sonra, polislerle sohbet eden Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, daha sonra Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk'ün makamında bir süre sohbet etti. Tayfur Erdal Ceren, Sarıgöl'ün asayişi hakkında İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk'ten bilgi aldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Türk Polis Teşkilatının büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, "Gece, gündüz demeden, yaz, kış demeden yılmadan halkın huzuru için çalışmakta olan tüm polis arkadaşlarımın Kurban Bayramlarını kutlamak için ilçelere ziyarette bulunuyorum. Bu vesile ile tüm polis teşkilatımızın da Kurban Bayramını kutlarım." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Ceren'den Sarıgöl'e Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement