Empati Derneği Sosyal Sorumluluk Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Empati Derneği Sosyal Sorumluluk Çalışmalarına Devam Ediyor

Empati Derneği Sosyal Sorumluluk Çalışmalarına Devam Ediyor

Gaziantep'in tanıtımına katkıda bulunma vizyonuyla hareket eden Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, projelerine devam ediyor.

18.04.2014 15:44  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplumun kültürel zenginleşmesine ve Gaziantep'in tanıtımına katkıda bulunma vizyonuyla hareket edenEmpati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, eğitim alanında sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Gaziantep Grand Otel'de "Bahara Merhaba" konulu yardım toplantısı düzenlendi.

Beymen ve moda dergisi VOGUE işbirliğiyle yapılan toplantıda, VOGUE Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç ve Moda Direktörü Konca Aykan da "2014 ilkbahar/yaz koleksiyonu trendlerini anlattılar.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu, yaptığı konuşmada, derneğin kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde üyelerinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, "Sizlerden aldığımız güçle hayalimizi gerçekleştirme fırsatı bulduk" dedi.

Şehir merkezinde 24 derslikli Empati İlköğretim Okulu'nu yaptırdıklarını ve burada 800'den fazla öğrenciye eğitim sağlandığını anımsatan Konukoğlu, şunları söyledi: "Bu eğitim yuvasına yenilerini eklemek ve var olan okullarımıza destek olmak amacıyla yaptığımız çalışmalarımız her geçen gün devam ediyor. Bugün de burada bulanarak, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi'nde okuyan çocuklarımızın ihtiyaçlarına küçük de olsa katkı sağlamayı ümit ediyoruz."

Başkanlık görevini devraldığı Pınar Topçuoğlu ve yönetimdekilere, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Zeynep Konukoğlu, "Yeni yönetim olarak çıtamızı her zaman daha yükseğe ve ileriye taşıyacağımızı bilmenizi isterim" diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri'ni tebrik eden Pınar Topçuoğlu da konuşmasında, "Empati bizim gözbebeğimiz. Bütün dernek arkadaşlarımızın ve kurucu üyelerimizin emeği ile bugünlere geldik. Yeni ekibin çok daha başarılı olacağına ve derneği daha iyi yerlere getireceğine eminim" diyerek, yönetime başarılar diledi.

-İLKBAHAR VE YAZ MODASI-

Bu yılın ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında öne çıkan trendleri paylaşan VOGUE Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç ise moda ile stil sahibi olmak arasında fark bulunduğunu ifade ederek, öncelikle kendisini iyi tanıyan kişinin kıyafetleri daha güzel taşıyacağına vurgu yaptı.

"Kıyafetlerinizin sizi taşımaması lazım, sizin kıyafetleri taşımanız lazım. Kıyafetler kişiliğinizin önünü geçmemelidir" diyen Domaniç, doğru kombinasyonu yapmanın önemine dikkati çekti. Trendlerin her sezon değiştiğini ifade eden Moda Direktörü Konca Aykan da bu yıl toprak, safari, doğayla uyumlu renkler ve pastel tonların hakim olduğu koleksiyonda çiçek trendleri ve baskıların moda olduğunu, günlük olarak jeanlerin kullanıldığını kaydetti.

Gaziantep Valisi'nin eşi Nazan Ata'nın da katıldığı toplantının sonunda, Empati Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu ve Başkan Yardımcısı Hale Konukoğlu, Seda Domaniç ve Konca Aykan'a birer hediye takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Empati Derneği Sosyal Sorumluluk Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement