Emrah Anlı, TP Vision Türkiye'nin Yeni Pazarlama Müdürü Oldu - Son Dakika
Güncel

Emrah Anlı, TP Vision Türkiye'nin Yeni Pazarlama Müdürü Oldu

Dünyada ve Türkiye'de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision'un Türkiye ekibine sektörün genç ve deneyimli bir ismi katıldı.

21.11.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay içinde eski Pazarlama Müdürü Ayşegül Çekiç'in şirketin Hollanda ofisinde Avrupa ve Rusya Bölgesel Ürün Müdürü olmasıyla boşalan görevi Emrah Anlı devraldı.

Anlı yeni görevinde; Philips TV ürün gamının offline/online, perakende ve ticari kanallardaki tüm pazarlamasından sorumlu olacak.

Emrah Anlı, 19 Temmuz 1980 Istanbul doğumlu. Lise eğitimini İngiltere Chichester College'da, üniversite eğitimini ise American Intercontinental University'de tamamladı. Anlı, iş hayatına 2007 yılında Güney Ticaret şirketinde başladı. 2010 yılında Samsung'daki kariyeri başlayan Anlı'nın şirketteki ilk görevi Ticari Pazarlama Uzmanı pozisyonu oldu. Daha sonra Perakende Pazarlama bölümünde yöneticilik görevini yürüten Anlı, AV Ürün Müdürü olarak devam ettiği görevinde son olarak şirkette TV bölümünden sorumlu Ürün Müdürü olarak görev aldı.

Anlı'nın uzmanlık alanları arasında; perakende pazarlama, saha takım yönetimi, ürün yönetimi, SAP, gelir artırma planları, Marcom gibi dallar bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emrah Anlı, TP Vision Türkiye'nin Yeni Pazarlama Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement