Emre Altuğ ve Çağla Şikel Birbirlerine Gönderme Yaptı - Son Dakika
Magazin

Emre Altuğ ve Çağla Şikel Birbirlerine Gönderme Yaptı

Kısa süre önce ayrıldığı eşi Çağla Şikel oğullarıyla Bodrum'da tatil yaparken ünlü şarkıcı, "Tek başına öksüz duran şezlong benim." yazılı fotoğraf paylaştı.

25.06.2015 11:07  Güncelleme: 11:14

Çağla Şikel, oğullarıyla Bodrum tatilinden mutlu kareler paylaştı. Çeşme'de yalnız olan Emre Altuğ ise tek bir şezlong paylaşıp 'Tek başına öksüz duran şezlong benim' yazdı!..

BEKARLIĞIN TADINI ÇIKARAMIYOR

Bundan 5 ay önce 7 yıllık eşi Çağla Şikel'den boşanan Emre Altuğ, bekarlığın tadını çıkaramıyor. Örnek aile yaşantılarıyla magazin dünyasında parmakla gösterilen eski eşler, artık ayrı ayrı tatil yapıyor.

Çağla Şıkel, önceki gün çocukları Kuzey ve Uzay'ı alıp Bodrum'un yolunu tuttu. Emre Altuğ ise işlerinin başında Çeşme'de kaldı.

BİRKAÇ SAAT ARAYLA PAYLAŞTILAR

Ünlü model, Bodrum tatilindeki mutluluk karelerini instagram'da paylaştı. Şıkel'in çocuklarının fotoğrafını yayınlamasından birkaç saat sonra eski eşinden imalı bir paylaşım geldi.

Emre Altuğ, Çeşme'de havuz başında çektiği fotoğrafın altına şöyle yazdı: "Günaydın. Bilin bakalım o tek başına öksüz duran şezlong kimin? Tabii ki benim."

"ANNEM YAKALIYOR POZLARI"

Çağla Şikel de paylaştığı fotoğrafların altına, "Annem ne güzel yakalıyor pozları..." yazarak tatili annesiyle yaptığını belirtti. Şikel ve Altuğ'un birbirlerine göndermeli paylaşımları takipçilerini üzdü.

Emre Altuğ ve Çağla Şikel Birbirlerine Gönderme Yaptı

Son Dakika Magazin Emre Altuğ ve Çağla Şikel Birbirlerine Gönderme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • addo keles: Bosver sokak kari dolu. Daha guzeline daha citirini bul emrecegim. 3 sene once bende oyle yapmistim 36 4 Yanıtla
  • bidibudü: örnek motorize ekip türkiye ahlakını bozan bunlar 30 1 Yanıtla
  • Bilgin Delikanlı: çagla nin memeleri acildigi icin bosandilar. 13 10 Yanıtla
  • Sevdali: Ben ikisinide cok begeniyorum kesinlikle yeniden birlessinler allah bagislasin cocuklarini onlara o cocuklar icinde olsa yeniden birlessinler 7 15 Yanıtla
  • Beşiktaşş hayranını!!!!!!kız: Çağla cok çirkin 20 0 Yanıtla
  • yiğit : bir kocaya eşini ve çocuklarını yalnız bırakmak yakışmıyo.kocanın eskisi olmaz kaşarın olur 6 10 Yanıtla
  • Cumhur tunisi: Planlı , reklam kokan işler bunlar 13 3 Yanıtla
  • hamdi: Çok üzüldük.doktor çok üzülmüşsünüz dedi.üzülmeyin size ne dedi bizde doktor daynamadık kalbimiz buruldu deyince doktorda ağlayarak yav bakmayın sustuğuma bende çok üzülüyorum dedi ve ağlamaya başladı.yav doktor sen niye ağlıyosun dedik .emre yalız sezlongda dedi 10 1 Yanıtla
  • serdar: Çağla çok çekici bir kadın ama çok elden geçti.yoksa evlenmek isterdim ne yalan söyliyim 5 6 Yanıtla
  • ........: çagla hanım kız ayrıldıktan sonra yanında gördügümüz erkek yalnızca ogulları kendini cocuklara adamış keşke ayrılmasaydılar uzaktanda olsa demek birbirlerine saygıyı sevgiyi hoşgörüyü kaybetmemişler bundan sonrası hayır olsun onlar yollarını ayırmış emrede kimseyle cıkmıyor erkek olmasına ragmen aferin her ikisine 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement