En Anlamlı Nikah - Son Dakika
Yerel

En Anlamlı Nikah

En Anlamlı Nikah

Malatya’da dünya evine giren Doruk ve Şeyma çiftçinin nikah şahitliğini şehit annesi Şengül Ulukaya ile Kıbrıs Gazisi Ömer Çiçek yaptı.

23.03.2015 16:42

Malatya'da dünya evine giren Doruk ve Şeyma çiftçinin nikah şahitliğini şehit annesi Şengül Ulukaya ile Kıbrıs Gazisi Ömer Çiçek yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen nikahta Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve damadın babası İbrahim Halil Kılıç'ın oğlu Doruk Kılıç, hayatını Şeyma Bali ile birleştirdi. Baba Halil İbrahim Kılıç, bu hafta Çanakkale Zaferi'nin 100. yılının kutlanması ve bu ülke için canını feda eden şehit ve gazilerin de bir nebze olsun onure etmek düşüncesiyle böyle bir karar aldıklarını söyledi. Ailelerinde böyle bir karara saygıyla destek verdiğini belirten Kılıç, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak az. Biz bu mutlu günümüzde şehit ailelerimizi ve gazilerimizle bu mutluluğa ortak olduğumuz için çok mutluyuz katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Gelin Şeyma Bali'ye nikah şahidi olan Şengül Ulukaya, oğlu Uzman Çavuş Burak Ulukaya'nın 2012 yılında Şırnak'ta mayına basarak şehit olduğunu belirterek böylesi bir mutluluğa kendilerinin de eklenmesine çok sevindiklerini söyledi. Damat Doruk Kılıç'a ise şahitlik eden Kıbrıs Gazisi Ömer Çiçek, gelin ve damada mutluluklar dileyerek böylesi bir düşünceye imza atan ailelere de teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Anlamlı Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement